logo-vetsalou.png

Ampliem horaris per poder oferir millor servei!

Nou horari a partir de desembre

Dilluns i Divendres de 10 a 13 h i de 16:30 a 20 h
De Dimarts a Dijous de 10 a 20 h
Dissabtes i Diumenges, només servei d’urgències

Més de 20 anys de passió i compromís amb els animals
Avantguarda i innovació per a la millor cura de la teva mascota
Tracte càlid i personalitzat, atenció 24 h

Els nostres serveis

Al Centre Veterinari Salou, estem sempre al teu costat i al de la teva mascota.
Aquests són els serveis que t’oferim:

Servei d’oncologia

En Jordi, un dels nostres veterinaris, està especialitzat en oncologia, fet que ens permet poder donar un servei i solucions de més qualitat en aquests moments tan durs.

Medicina interna

 Portem a terme consultes de medicina veterinària general per atendre qualsevol trastorn relacionat amb la salut dels animals de companyia. Som el metge de capçalera de la teva mascota.

Cirurgia General i Preventiva

Cobrim una àmplia gamma de procediments, des de cirurgies de teixits tous, abdomen, oncologia, traumatologia i oftalmologia, fins a intervencions preventives com esterilitzacions i higienes dentals per a gossos i gats.

Cirurgia de Mínima Invasió

 Els avenços recents en cirurgia destaquen la importància de la cirurgia de mínima invasió, que és menys intrusiva i permet una recuperació més ràpida i menys dolorosa.

Proves diagnòstiques

Tenim tots els mitjans i les tècniques més avançades per arribar a un diagnòstic i tractar adequadament la teva mascota.

Dermatologia

Oferim els millors avenços i resultats personalitzant cada cas per acabar amb les al·lèrgies i les picors. També estem especialitzats amb tota mena de trastorns cutanis infecciosos, per paràsits o endocrins, arribant fins a l’arrel del problema.

Urgències 24h

Atenem la teva mascota els 365 dies de l’any a qualsevol hora amb el nostre servei d’urgències veterinàries a Salou 24h. Truca al 689 526 816, disposem de tots els mitjans per solucionar qualsevol emergència: personal qualificat, oxigenoteràpia, hospitalització, cirurgia, mitjans diagnòstics precisos i ràpids, etc. Tot perquè la teva mascota estigui en les millors mans.

Les nostres instal·lacions

Vols saber més?

Contacta amb nosaltres per oferir-te tota la informació que necessitis!

Truca'ns