Botiga per a mascotes a Salou

A la nostra botiga de productes per a mascotes de Salou trobarà tot allò que necessita i de la major qualitat per al seu animal de companyia: pinsos, dietes de prescripció, productes sanitaris, antiparasitaris, complements i accessoris. Consulti’ns i l’assessorarem.

salou-veterinari

Pinsos

A Centre Veterinari Salou trobarà pinso especialitzat de la millor qualitat per al seu gos, gat o petita mascota.

Trobarà alimentació per a les diferents etapes de la vida de la seva mascota, adaptant-se a les seves necessitats.

salou-centre-veterinari-complements (1)

Dietes de prescripció

Sabem l’important que és la salut de la seva mascota. Per això disposem de diferents tipus de dietes que, sota prescripció veterinària, formaran una part important i fonamental en el control i seguiment de la seva malaltia.

Productes sanitaris

A Centre Veterinari Salou disposem d’una àmplia gamma de xampús fisiològics i de prescripció veterinària, adaptats a cada tipus de pell i problema (seborrees, al·lèrgies, etc.).

També disposem d’altres productes preventius i de cura diària, com netejadors òtics, dentals, pomades per coixinets ressecs o sensibles, locions per a al·lèrgics a gossos i gats, tovalloletes netejadores, llàgrimes artificials, entre d’altres.

Si no troba el que busca, no dubti en consultar-nos.

Antiparasitaris

Perquè la seva mascota estigui protegida per dins i per fora, a Centre Veterinari Salou comptem amb els millors i més actuals productes antiparasitaris, sempre avalats i aconsellats pels nostres veterinaris, perquè la seva mascota mai tingui aquests animalons tan molestos.

Treballem amb reconeguts laboratoris  per oferir-li productes d’última generació en antiparasitaris externs i interns, que constantment s’estan actualitzant.

Complements i accessoris

A la nostra botiga per a mascotes de Salou tenim una àmplia gamma de complements i accessoris de la millor qualitat per a la seva mascota. Podrà trobar corretges, collarets, bressols, transportins homologats (per avió i tren) i per passejar; també tenim robeta de temporada, joguines i accessoris perquè la seva mascota viatgi segura. 

Si vol més informació sobre els nostres productes de la botiga, no dubti en consultar-nos per telèfon al 977 350 372 o apropar’se a la nostra clínica veterinària de Salou.