Serveis veterinaris a Salou 24h

A la nostra clínica veterinària oferim els serveis d’urgències veterinàries 24 hores a Salou. Cobrim totes les necessitats de la seva mascota: des de l’atenció mèdica, cirurgies i proves diagnòstiques, fins a assessorament en nutrició i comportament, botiga i servei de perruqueria i estètica. Tots els mitjans i les tècniques més avançades per oferir la millor qualitat de vida a la seva mascota.

centre-veterinari-salou-hospitaitzacio

Urgències 24h

Atenem la seva mascota els 365 dies de l’any a qualsevol hora amb el nostre servei d’urgències veterinàries a Salou 24h. Truqui al 689 526 816, disposem de tots els mitjans per solucionar qualsevol emergència: personal qualificat, oxigenoteràpia, hospitalització, cirurgia, mitjans diagnòstics precisos i ràpids, etc. Tot perquè la seva mascota estigui en les millors mans.

salou-cirugia

Cirurgia general i preventiva

A Centre Veterinari Salou comptem amb els professionals, l’experiència i els equipaments que garanteixen cirurgies generals i preventives amb la màxima qualitat i seguretat. Realitzem cirurgies de teixits tous, d’abdomen, oncològiques, traumatològiques, oftalmològiques i preventives, com esterilitzacions i higienes dentals per gossos i gats.

centre-veterinari-salou-cirugia-minima-invasio

Cirurgia de mínima invasió

Els últims avenços en cirurgia ens mostren que s’ha dapostar per la cirurgia de mínima invasió, una tècnica innovadora que permet dur a terme intervencions amb un major respecte cap als teixits i òrgans, aconseguint una manipulació menor i més ràpida i, per tant, disminuint els temps d’anestèsia, a fi de reduir els efectes i les molèsties d’una operació convencional, així com de garantir i facilitar una recuperació més ràpida i sense dolor. A més, permet fer endoscòpies per realitzar exploracions, prendre mostres o extreure objectes de la zona gastrointestinal o de vies respiratòries altes.

centre-veterinari-salou-servei-ecografia

Ecografia

A Centre Veterinari Salou comptem amb equipament d’última generació per realitzar proves de diagnòstic per imatge de manera indolora i mínimament invasiva. L’ecografia ens permet revisar l’estat dels òrgans interns i seguir el procés de gestació.

centre-veterinari-salou-radiografia

Radiografia

Tenir un diagnòstic ràpid i precís ens permet iniciar el tractament més encertat per garantir la recuperació de les mascotes. Gràcies a les imatges d’alta qualitat que obtenim amb la radiologia digital podem detectar fractures, cossos estranys, neoplàsies i altres patologies.

centre-veterinari-salou-laboratori

Anàlisis clínics

Disposem d’un equip modern per realitzar anàlisis de sang, orina o femta, obtenint els resultats en pocs minuts, imprescindible en casos d’urgència o animals hospitalitzats. A més, treballem amb laboratoris de referència per proves més específiques: biòpsies, panell d’al·lèrgies, proves endocrines, anatomia patològica, etc.

centre-veterinari-salou-medicina-general

Medicina interna

Duem a terme consultes de medicina veterinària general per atendre qualsevol trastorn relacionat amb la salut dels animals de companyia. Realitzem les proves necessàries per obtenir un diagnòstic i iniciem el tractament més adequat. Som el metge de capçalera de la seva mascota.

centre-veterinari-salou-medicina-interna

Medicina preventiva

La salut comença en la prevenció. Disposem de protocols de vacunacions innovadors i individualitzats, desparasitacions i revisions periòdiques per prevenir malalties, així com també poder diagnosticar i tractar qualsevol patologia a temps abans que es compliqui o es torni crònica.

salou-medicin-felina

Medicina Felina

A la nostra clínica veterinària de Salou hem dedicat sempre un tractament diferencial als gats. Entenem el seu comportament i necessitats, coneixem les seves patologies més comunes i procurem una atenció al centre que els eviti patir estrés. 

centre-veterinari-salou-traumatologia

Traumatologia

Diagnostiquem i tractem problemes relacionats amb l’aparell locomotor i les possibles alteracions del sistema muscular i ossi. Realitzem proves de diagnóstgic per imatge per valorar les estructures òssies i tractem problemes com fractures, luxacions, trencaments de lligaments, displàsia i diverses patologies osteoarticulars.

centre-veterinari-salou-oftamologia

Oftamologia

L’oftalmologia és l’especialitat veterinària destinada a la cura dels ulls de les nostres mascotes. Diagnostiquem i tractem els problemes oculars dels gossos i gats, com úlceres corneals, conjuntivitis, allotjament de cossos estranys als ulls, traumatismes, infeccions víriques i bacterianes, inflamacions oculars internes (uveïtis), o cataractes quan comencen a fer-se grans.

centre-veterinari-salou-analisis-clinic

Dermatologia

La pell és l’òrgan més extens  de les mascotes i requereix una atenció i cura constant per conservar una bona salut. Les malaties cutànies són molt habituals i, a més, moltes malalties es manifesten a través de la pell. Identifiquem i tractem trastorns simples fins a malalties més complexes: paràsits, infeccions, al·lèrgies, irritació, caspa, embalums, caiguda de pèl, problemes d’ungles i altres afeccions.

revisio boca gos a centre veterinari salou

Odontologia

Mantenir una boca sana garanteix la salut i el benestar general de la seva mascota. La major part de gossos i gats presentarà alguna patologia dental a partir de certs anys. Cal prevenir malalties amb una bona higiene bucal. Realitzem diagnòstics i tractaments amb material específic i l’equip multidisciplinar del nostre centre veterinari a Salou.

salou-oncologia

Oncologia

Treballem per diagnosticar i fer un tractament del càncer en animals amb l’objectiu de curar-los i allargar les seves vides, sempre mantenint la seva qualitat de vida. Mitjançant les revisions periòdiques i els protocols preventius, podem facilitar una detecció precoç de la malaltia. Existeixen diversos tipus de tractaments que s’apliquen en funció de cada cas particular.

centre-veterinari-salou-educacio

Educació canina

Al nostre centre veterinari de Salou vetllem per cobrir totes les necessitats dels propietaris per conviure i tenir cura de les seves mascotes. Per això també oferim assessorament en comportament i educació canina. L’ajudarem a educar al seu membre de la família de quatre potes des del respecte, la calma i la confiança.

centre-veterinari-salou-veterinaris

Cardiologia

A Centre Veterinari Salou disposem de tècniques modernes de diagnòstic: analítiques, electrocardiogrames, ecocardiografies i radiografies. Apliquem els tractaments adequats per a cada tipus d’afecció cardíaca amb l’objectiu de garantir el benestar del pacient i augmentar la seva esperança de vida.

centre-veterinari-salou-peruqueria

Perruqueria

Els anys d’experiència de la nostra professional de perruqueria canina de Salou avalen un resultat òptim, una atenció i cures de la seva mascota respectant la seva edat, condició física o estat emocional. Consulti els nostres serveis de perruqueria i estètica per gossos, gats, conills i fures.

salou-centre-veterinari-complements (1)

Botiga

A la nostra botiga de productes per a mascotes de Salou trobarà tot allò que necessita i de la major qualitat per al seu animal de companyia: pinsos, dietes de prescripció, productes sanitaris, antiparasitaris, complements i accessoris. Consulti’ns els seus dubtes i l’assessorarem.

centre-veterinari-salou-urgencies

Visites a domicili

Si precisa d’atenció veterinària a domicili, truqui’ns per demanar cita. A la trucada li confirmarem si la seva mascota pot rebre una visita mèdica a casa seva, o si s’ha de desplaçar perquè són necessaris els amplis serveis i equipaments del centre. Les urgències mèdiques sempre les atenem a la clínica per les raons esmentades, llevat de circumstàncies excepcionals.