Serveis veterinaris a Salou 24h

A la nostra clínica veterinària oferim els serveis d’urgències veterinàries 24 hores a Salou. Cobrim totes les necessitats de la seva mascota: des de l’atenció mèdica, cirurgies i proves diagnòstiques, fins a assessorament en nutrició i comportament, botiga i servei de perruqueria i estètica. Tots els mitjans i les tècniques més avançades per oferir la millor qualitat de vida a la seva mascota.

centre-veterinari-salou-hospitaitzacio

Urgències 24h

Atenem la seva mascota els 365 dies de l’any a qualsevol hora amb el nostre servei d’urgències veterinàries a Salou 24h. Truqui al 689 526 816, disposem de tots els mitjans per solucionar qualsevol emergència: personal qualificat, oxigenoteràpia, hospitalització, cirurgia, mitjans diagnòstics precisos i ràpids, etc. Tot perquè la seva mascota estigui en les millors mans.

SERVEIS VETERINARIS _ cirurgia general i preventiva

Cirurgia general i preventiva

A Centre Veterinari Salou comptem amb els professionals, l’experiència i els equipaments que garanteixen cirurgies generals i preventives amb la màxima qualitat i seguretat. Realitzem cirurgies de teixits tous, d’abdomen, oncològiques, traumatològiques, oftalmològiques i preventives, com esterilitzacions i higienes dentals per gossos i gats.

centre-veterinari-salou-cirugia-minima-invasio

Cirurgia de mínima invasió

Els últims avenços en cirurgia ens mostren que s’ha dapostar per la cirurgia de mínima invasió, una tècnica innovadora que permet dur a terme intervencions amb un major respecte cap als teixits i òrgans, aconseguint una manipulació menor i més ràpida i, per tant, disminuint els temps d’anestèsia, a fi de reduir els efectes i les molèsties d’una operació convencional, així com de garantir i facilitar una recuperació més ràpida i sense dolor. A més, permet fer endoscòpies per realitzar exploracions, prendre mostres o extreure objectes de la zona gastrointestinal o de vies respiratòries altes.

SERVEIS VETERINARIS _ ecografia

Ecografia

A Centre Veterinari Salou comptem amb equipament d’última generació per realitzar proves de diagnòstic per imatge de manera indolora i mínimament invasiva. L’ecografia ens permet revisar l’estat dels òrgans interns i seguir el procés de gestació.

centre-veterinari-salou-radiografia

Radiografia

Tenir un diagnòstic ràpid i precís ens permet iniciar el tractament més encertat per garantir la recuperació de les mascotes. Gràcies a les imatges d’alta qualitat que obtenim amb la radiologia digital podem detectar fractures, cossos estranys, neoplàsies i altres patologies.

SERVEIS VETERINARIS _ analisis clinics

Anàlisis clínics

Disposem d’un equip modern per realitzar anàlisis de sang, orina o femta, obtenint els resultats en pocs minuts, imprescindible en casos d’urgència o animals hospitalitzats. A més, treballem amb laboratoris de referència per proves més específiques: biòpsies, panell d’al·lèrgies, proves endocrines, anatomia patològica, etc.

SERVEIS VETERINARIS _ medicina interna

Medicina interna

Duem a terme consultes de medicina veterinària general per atendre qualsevol trastorn relacionat amb la salut dels animals de companyia. Realitzem les proves necessàries per obtenir un diagnòstic i iniciem el tractament més adequat. Som el metge de capçalera de la seva mascota.

vacunacion perro en veterinari salou

Medicina preventiva

La salut comença en la prevenció. Disposem de protocols de vacunacions innovadors i individualitzats, desparasitacions i revisions periòdiques per prevenir malalties, així com també poder diagnosticar i tractar qualsevol patologia a temps abans que es compliqui o es torni crònica.

salou-medicin-felina

Medicina Felina

A la nostra clínica veterinària de Salou hem dedicat sempre un tractament diferencial als gats. Entenem el seu comportament i necessitats, coneixem les seves patologies més comunes i procurem una atenció al centre que els eviti patir estrés. 

centre-veterinari-salou-traumatologia

Traumatologia

Diagnostiquem i tractem problemes relacionats amb l’aparell locomotor i les possibles alteracions del sistema muscular i ossi. Realitzem proves de diagnóstgic per imatge per valorar les estructures òssies i tractem problemes com fractures, luxacions, trencaments de lligaments, displàsia i diverses patologies osteoarticulars.

image

Oftalmologia

L’oftalmologia és l’especialitat veterinària destinada a la cura dels ulls de les nostres mascotes. Diagnostiquem i tractem els problemes oculars dels gossos i gats, com úlceres corneals, conjuntivitis, allotjament de cossos estranys als ulls, traumatismes, infeccions víriques i bacterianes, inflamacions oculars internes (uveïtis), o cataractes quan comencen a fer-se grans.

centre-veterinari-salou-analisis-clinic

Dermatologia

La pell és l’òrgan més extens  de les mascotes i requereix una atenció i cura constant per conservar una bona salut. Les malaties cutànies són molt habituals i, a més, moltes malalties es manifesten a través de la pell. Identifiquem i tractem trastorns simples fins a malalties més complexes: paràsits, infeccions, al·lèrgies, irritació, caspa, embalums, caiguda de pèl, problemes d’ungles i altres afeccions.

revisio boca gos a centre veterinari salou

Odontologia

Mantenir una boca sana garanteix la salut i el benestar general de la seva mascota. La major part de gossos i gats presentarà alguna patologia dental a partir de certs anys. Cal prevenir malalties amb una bona higiene bucal. Realitzem diagnòstics i tractaments amb material específic i l’equip multidisciplinar del nostre centre veterinari a Salou.

SERVEIS VETERINARIS _ oncologia

Oncologia

Treballem per diagnosticar i fer un tractament del càncer en animals amb l’objectiu de curar-los i allargar les seves vides, sempre mantenint la seva qualitat de vida. Mitjançant les revisions periòdiques i els protocols preventius, podem facilitar una detecció precoç de la malaltia. Existeixen diversos tipus de tractaments que s’apliquen en funció de cada cas particular.

centre-veterinari-salou-educacio

Educació canina

Al nostre centre veterinari de Salou vetllem per cobrir totes les necessitats dels propietaris per conviure i tenir cura de les seves mascotes. Per això també oferim assessorament en comportament i educació canina. L’ajudarem a educar al seu membre de la família de quatre potes des del respecte, la calma i la confiança.

centre-veterinari-salou-veterinaris

Cardiologia

A Centre Veterinari Salou disposem de tècniques modernes de diagnòstic: analítiques, electrocardiogrames, ecocardiografies i radiografies. Apliquem els tractaments adequats per a cada tipus d’afecció cardíaca amb l’objectiu de garantir el benestar del pacient i augmentar la seva esperança de vida.

SERVEIS VETERINARIS _ perruqueria

Perruqueria

Els anys d’experiència de la nostra professional de perruqueria canina de Salou avalen un resultat òptim, una atenció i cures de la seva mascota respectant la seva edat, condició física o estat emocional. Consulti els nostres serveis de perruqueria i estètica per gossos, gats, conills i fures.

salou-centre-veterinari-complements (1)

Botiga

A la nostra botiga de productes per a mascotes de Salou trobarà tot allò que necessita i de la major qualitat per al seu animal de companyia: pinsos, dietes de prescripció, productes sanitaris, antiparasitaris, complements i accessoris. Consulti’ns els seus dubtes i l’assessorarem.

centre-veterinari-salou-urgencies

Visites a domicili

Si precisa d’atenció veterinària a domicili, truqui’ns per demanar cita. A la trucada li confirmarem si la seva mascota pot rebre una visita mèdica a casa seva, o si s’ha de desplaçar perquè són necessaris els amplis serveis i equipaments del centre. Les urgències mèdiques sempre les atenem a la clínica per les raons esmentades, llevat de circumstàncies excepcionals.