Cirurgia per a mascotes a Salou

A Centre Veterinari Salou comptem amb els professionals, l’experiència i els equipaments que garanteixen cirurgies generals i preventives amb la màxima qualitat i seguretat. Realitzem cirurgies de teixits tous, d’abdomen, oncològiques, traumatològiques, oftalmològiques i preventives, com esterilitzacions i higienes dentals per a gossos i gats.

CentreVeterinariSalou-cirugia

Anestèsia i monitoratge

Hi ha ocasions en què cal recórrer a la cirurgia per solucionar el problema que pugui tenir la seva mascota. Qualsevol procediment quirúrgic, per senzill que sembli, requereix d’una immobilització i de l’absència de dolor, per a això hem d’anestesiar al seu animal. Disposem de la tecnologia més avançada per a assegurar una correcta anestèsia, minimitzant els riscos que aquest procediment comporta. Apliquem els protocols anestèsics més avançats i segurs: anestèsia amb gasos, anestèsia locoregional, oxigenació, etc. Sempre en funció de l’edat i condició física de l’animal. Davant de qualsevol procediment quirúrgic és necessari realitzar una exhaustiva revisió preanestèsica, on es posi de manifest les condicions fisiològiques de cada animal i es valori, en funció d’aquestes, el risc anestèsic.

Monitorem al pacient per tenir controlats les seves constants vitals: pols, freqüència cardíaca, pressió sanguínia, temperatura, etc., durant tot el procés de l’anestèsia i en el postoperatori immediat.

cirugia mascotas

Cirurgies i postoperatori

Realitzem especialitats quirúrgiques d’abdomen, esterilitzacions, tumors de mama, hèrnies, traumatologia, oftalmologia, higienes dentals, etc.

El dolor de tot pacient sotmès a una intervenció quirúrgica és una de les nostres preocupacions i aconseguim el nostre propòsit: prohibit el dolor, amb bones tècniques anestèsiques i correctes pautes postoperatòries d’analgèsia, aconseguim un despertar tranquil i una recuperació estable. 

Els nostres pacients tornen a casa com han arribat, sense la seva malaltia però conscients. Entren caminant i surten caminant. Mai lliurem un animal sedat o sense estar despert íntegrament.