Centre Veterinari Salou

La nostra clínica veterinària de Salou ofereix serveis veterinaris 24h a les mascotes des de fa més de dues dècades. Garantim els professionals, la dedicació, els coneixements, els equipaments i les tècniques més novedoses per assegurar totes les atencions que precisen els animals de companyia i proporcionar-los la màxima qualitat de vida. 

La nostra història

Centre Veterinari Salou va obrir les seves portes fa més de 20 anys, primer sota la direcció del Dr. Fernando Armillas i ara del Dr. Josep Cañellas. Dues generacions de veterinaris que se succeeixen per continuar donant el millor servei com el primer dia, amb el mateix entusiasme, vocació i professionalitat.

La nostra filosofia

Tots els éssers vius tenen dret a viure amb dignitat, amb salut i amb respecte. Tota vida és important. Treballem per donar als animals un major benestar i allargar la seva esperança de vida. En fer-ho, també vetllem per les persones i les famílies que conviuen amb ells. Posem a l’abast dels nostres clients els serveis, la informació i l’assessorament individualitzat necessaris per assegurar la millor qualitat de vida de les seves mascotes.

Equip

L’equip de professionals que treballen al Centre Veterinari Salou li assessorarà sobre les necessitats del seu company i el que sigui més adequat per al manteniment de la seva salut.

cvet-salou-veterinari

Josep Cañellas​

Veterinari

DSC02600 (1)

Jordi Chinchilla

Veterinari i Oncòleg.

cvet-salou-auxiliar

Maria José Jiménez

Auxiliar Veterinària

DSC02642

Eli Prat

Perruquera i estilista canina.

Els nostres col·laboradors

Salou-angelo-tapia-2

Angelo Tapia

Cirurgia

Alex-Guzmán

Àlex Guzmán

Cardiòleg

Hem rebut una subvenció per a joves persones treballadores autònomes dins del programa de garantia juvenil i les bases de l’ORDRE TSF/181/2017, de 27 de juliol i convocatòria TSF/1270/2020, de 3 de juny en el marc del pla de xoc del Decret llei 16/2020, de 5 de maig de mesures urgents complementàries en matèria de transparència, ajuts de caràcter social, contractació i mobilitat per fer front a la COVID -19 amb el finançament de: