Centre Veterinari Salou millora la seva oferta de serveis amb la incorporació d’un nou professional, un nou servei i l’ampliació de l’horari

Els animals de companyia són un membre més de la família i els seus propietaris busquen sempre el millor per a ells. Per això, és important que els animals rebin l’atenció veterinària adequada, especialment si pateixen alguna malaltia greu, com el càncer.

Seguint aquesta idea, al Centre Veterinari Salou estem creixent i volem anunciar-te una sèrie de canvis importants amb l’objectiu de millorar el servei que t’oferim a tu i a la teva mascota. 

Jordi Chinchilla, el nou especialista en oncologia del Centre Veterinari Salou

Al Centre Veterinari Salou hem incorporat un nou professional a l’equip: Jordi Chinchilla, veterinari especialista en oncologia. Chinchilla és un professional amb més de vuit anys d’experiència en el sector i ha treballat en diferents clíniques i hospitals de referència.

Chinchilla es va graduar en Ciència i Salut Animal a la Universitat de Lleida, i posteriorment va cursar el Grau en Veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona. A més, va completar el seu itinerari formatiu amb un Màster d’Oncologia Veterinària a AEVA Veterinaria i Miguel de Cervantes. Des de la seva graduació, Chinchilla ha treballat com a veterinari a diferents clíniques; ha exercit de veterinari d’urgències a l’Hospital Veterinari Glòries, tot un referent dins del món veterinari, també ha treballat com a veterinari generalista i, posteriorment, d’oncòleg. 

Jordi Chinchilla és un professional empàtic i proper, que sempre busca oferir la millor qualitat de vida als seus pacients. Es defineix com a una persona tranquil·la i calmada, amb vocació, que sempre mira pel bé dels animals: “Em vaig especialitzar en oncologia perquè creia que l’oncologia era una branca del món veterinari poc extensa, poc estudiada… A més, sempre m’agrada oferir totes les possibilitats per salvar la vida dels animals, donar la màxima qualitat de vida. No m’agrada tirar la tovallola, sempre crec que hi ha solucions”, es defineix Chinchilla. 

Nou servei d’oncologia

Amb la incorporació de Chinchilla, el Centre Veterinari Salou amplia la seva cartera de serveis amb l’obertura d’un nou servei d’oncologia. El càncer és una malaltia que pot afectar tant a humans com a animals. Per això, és important que els animals rebin revisions periòdiques per detectar a temps qualsevol problema de salut. En el cas del càncer, una detecció precoç pot augmentar les possibilitats de curació. 

El nostre nou servei d’oncologia està dissenyat per diagnosticar i tractar el càncer en animals, amb l’objectiu de curar-los i allargar les seves vides, sempre mantenint la seva qualitat de vida. D’aquesta manera ara, al Centre Veterinari, oferim una àmplia gamma de tractaments, incloent-hi cirurgia, immunoteràpia i quimioteràpia.

“Quan plantejo fer quimioteràpies, sempre defenso que la químio no té res a veure amb la humana”, afirma Chinchilla. “Hi ha una visió molt negativa cap a ella perquè la majoria de les persones s’imaginen que el seu animal quedarà molt apagat, sense forces. Però quan nosaltres recomanem fer quimioteràpia, l’objectiu final és la qualitat de vida de l’animal, si aquest tractament no respectés aquesta qualitat de vida, no tindria sentit oferir-lo”.

Ampliació de l’horari

A més de la incorporació de Chinchilla i la creació del nou servei d’oncologia, al Centre Veterinari Salou també hem ampliat el nostre horari d’obertura. La clínica estarà oberta de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 h i de 16.30 a 20.00 h. De dimarts a dijous, obrirà de 10.00 a 20.00 h. Els dissabtes i diumenges, el servei d’urgències estarà disponible les 24 hores del dia.

Al Centre Veterinari Salou continuem treballant per millorar per a tu i la teva mascota

Els canvis que hem plantejat per l’any vinent responen a la nostra voluntat d’oferir un servei de qualitat, amb professionals especialitzats i un acompanyament integral a tots els nostres clients. Si estàs buscant una clínica veterinària de confiança per a la teva mascota, al Centre Veterinari Salou volem ajudar-te. Per a més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre lloc web o trucant-nos al 977 35 03 72.