Tal com dues generacions de veterinaris se succeeixen per continuar donant el millor servei a Centre Veterinari Salou, la nostra nova web també succeeix l’anterior per donar un pas endavant i transmetre l’entusiasme, la vocació i la professionalitat que seguim donant com des del primer dia. Amb la voluntat de millorar i incorporar els darrers avenços, coneixements i novetats tecnològiques també a través del nostre canal digital.

Mitjançant la nova pàgina web volem facilitar l’accès a tota la informació que pugui necessitar de la clínica, millorant la seva usabilitat, disseny i navegació. Li expliquem de forma transparent i entenedora qui som, els nostres principis i tots els serveis que pot trobar a Centre Veterinari Salou: tant serveis veterinaris, com perruqueria i estètica o una àmplia gamma de productes per a mascotes a la nostra botiga.

A través de la nostra web també compartirem consells veterinaris i campanyes periòdiques que realitzarem per ajudar-li a cuidar la salut del seu animal de companyia. I si hi ha qualsevol informació que necessita i no la troba a la web, contacti amb nosaltres per resoldre els seus dubtes o consultes. Estarem encantats d’assessorar-li i atendre la seva mascota.

Desitgem que li agradi la nova web.